13:47

Samsung je jedna od vodećih marki u proizvodnji pametnih telefona. To ni ne čudi s obzirom koliku paletu modela imaju u ponudi.


Samsung želi raznim modelima pokriti sve moguće grupe potencijalnih kupaca, no to je već marketing kompanije pa nećemo dalje u tom pravcu.

Idemo se malo osvrnuti na polovnjake koji dolaze iz samsunga. Tražili ste za kupiti neki polovni uređaj ovog brenda? Cijene Samsungovih modela, ovih boljih, jako visoko kotiraju, a ovom prilikom se usuđujemo reći da je to možda bez opravdanog razloga.

Zašto smo spomenuli Samsung i cijene koje se čine neopravdanim? Pa prvo ćemo kazati kako, zbog raširene ponude proizvoda, gotovo svaki Samsung uređaj liči na onaj drugi. Jednostavno rečeno, ako imate Samsung Galaxy S3 slobodno nekom možete reći da je riječ o Galaxy S4 modelu, bez da će ovaj drugi primjetiti razliku. Ok, to možda i nije tako strašno da se taj isti Samsung S3 gotovo niti malo ne razlikuje od nekog Samsungovog modela koji je cijenom jako povoljniji, i do nekoliko stotina Eura.

Druga stvar koja ne ide u prilog cijenama Samsungovih uređaja jeste to što se jako lako habaju. Što to znači? Jednostavno rečeno, brzo se ofucaju, ili još jednostavnije oni se istroše.

Iako je poznato da skoro svi modeli za ove dubljeg đepa imaju taj famozni Gorilla glas, to ne znači ništa, jer se rubovi polovnih Samsung uređaja vidno oštete. Jednostavno lak sa njih opadne.

S obzirom o kako skupim uređajima se radi, to ne bih trebao biti slučaj.

Sa druge strane, za usporedbu uzmite neki LG model, iz srednjeg cjenovnog razreda, i vidjeti ćete znatnu razliku naspram Samsung uređajima. LG modeli su daleko bolje očuvani i nakon dugo vremena korištenja, a opet imaju i znatno niže cijene.

Druga dobra stvar u LG modela jeste što se oni u priliku razlikuju jedan od drugoga, pa i vi i drugi znate koji telefon koristite.

Da ovaj članak ne bude neka vrsta usporedbe između dva spomenuta brenda, nastavit ćemo pisati u drugom pravcu, a drugom prilikom ćemo, tijekom pisanja recenzija, gledati i uspoređivati pojedine modele polovnih telefona.

Dakle, da skratimo. Prilikom kupovine polovnog telefona, dajte sebi za pravo pogledati i odlučiti se za onaj model koji vama najbolje odgovara. Nije to rezervirano samo za kupce novih uređaja.

0 comments:

Objavi komentar