14:09

LG kao brend već smo spominjali, kada smo pisali recenziju o modelu G ProLite Dual, gdje smo naveli sve kvalitete tog Južno Korejskog proizvođača mobilnih telefona.


Kao i kod prethodno spomenutog modela možemo kazati da je i LG G2 jako kvalitetan uređaj, što znači da će i nakon određenog vremena korištenja taj telefon ostati čitav i bez vidljivih tragova korištenja.

LG G2 se može pohvaliti malim dimenzijama, unatoč tome što se radi o uređaju dijagonale nešto veće od 5". Tu je i jako dobar hardver, te fluidan Android KitKat. Dizajnom, LG G2 daje dozu profesionalnog uređaja koji služi svrsi. Isto tako, njegov izgled i kompatibilnost daju osjećaj čvrstoće koju mobitel posjeduje. što se tiče polovnog LG G2 modela, tu možemo reći da ekran ne bih trebao imati nikakvih oštećenja jer se ipak radi o Gorilla Glass zaštiti, a kvaliteta plastike kućišta treba da bude u što manjoj mjeri ogrebana ili oštećena, što nije slučaj kod Samsung modela o kojima smo također pisali.

Za polovan LG G2 model kao očitu manu možemo spomenuti logo LG koji se nalazi na stražnjoj maski, a koji jako često nedostaje jer vremenom jednostavno otpadne. Ne radi se tu o nekom većem oštećenju ili nedostatku, ali svakako nije lijepo za vidjeti.

Tipke na telefonu ostaju u jako dobrom stanju i neće se vremenom izgubiti osjećaj na njima. Tipke spominjemo iz razloga jer se i one nalaze na stražnjoj strani telefona, a ne sa strane kako je to uobičajeno za pametne telefone.

Unatoč tome što je stražnja maska odvojiva, LG G2 neće dati dojam da je 'klimav' odnosno da nije dobro sklopljen i da će se rastaviti.

LG G2 ima dijagonalu ekrana od 5.2" što je danas optimalna veličina, a jedan dodatni plus ide na činjenicu da je obrub uređaja jako tanak pa telefon nije niti malo prevelik za korištenje. LG G2 se može pohvaliti sa 2GB RAM memorije te sa četverojezgrenim 2.2GHz procesorom. Sve to pokreće Android KitKat bez ikakvih problema i takozvanog trzanja.

Kako je riječ o svojedobnom Flagship modelu, odnosno perjanici iz LG ponude, ovaj uređaj je imao i cijenu koja prati taj trend. Cijene novih modela su se kretale iznad 400€, te se još drže u tom rasponu. To je dobro znati kada kupujete polovan uređaj, jer LG jako dobro drži cijenu na tržištu polovnih telefona.

Ako tražite LG G2 za sebe, polovan, onda gledajte da taj telefon bude u jako očuvanom stanju. Zašto to kažemo? Zato jer je riječ o kvalitetnom uređaju, jako dobre završne izrade koji se teško oštećuje. Dakle, ako i naiđete na oštećen model, znajte da taj uređaj nije čuvan pa je bolje potražiti dalje i kupiti sebi nešto za što se nećete brinuti da će se brzo pokvariti.

0 comments:

Objavi komentar