12:15

Kao što to i priliči LG modelima, tako i L9 II ima jako kvalitetnu završnu izradu, što znači da na polovnim telefonima tog proizvođača nećete pronaći tragove korištenja, osim ako je neki uređaj doživio jače padove ili grebanja po đepovima i slično...


Dakle, sve u svemu LG L9 II je jako zahvalan model za imati, pa ukoliko kupujete polovan uređaj neka vam i on bude opcija. Kako smo kazali, ovaj model će imati oštećenja tek ako nije dobro čuvan, pa pripazite na to, jer ako naiđete na model za nekim fizičkim oštećenjima zaobiđite ga i tražite dalje, jer ćete lako naći neki koji je izgledom kao nov.

LG L9 II je jako brz i fluidan model telefona, koji ipak u našoj regiji još uvijek radi na Jelly Bean Androidu, dok je u nekim (na primjer Italiji) zemljama dobio službenu KitKat nadogradnju. Ipak, ako ne patite za novijim Android sustavima, reći ćemo da i Jelly Bean na ovom telefonu pruža sve što vam je potrebno.

Dual core 1.7 procesor radi i bolje nego što bi netko očekivao, a tu je i 1GB RAM memorije što stvarno nije malo. Također, spomenuti model nema službeno Gorilla Glass zaštitu na displayju, ali ćete jako teško ostaviti ogrebotine na površini ekrana. Zadnja maska ovog telefona je super dobro urađena, sjajna i bez pretjeranih detalja, baš po mjeri. Tipkice sa strane rade odlično, a možete osjetiti tek neke poteškoće na Touch radnjama ako su vam ruke vlažna, hladne ili ste zaprljali površinu senzora na dodir. No, kako se ove stvari događaju na svim uređajima, dok se digitizer ne očisti, to mu nećemo stavljati kao bitnu zamjerku.

Baterija kod ovih telefona može da izdrži uz čitav dan korištenja, ali tu mislimo na korištenje od ujutro do navečer, što znači da ćete ju ipak nadopunjavati ako puno koristite aplikacije i ostale funkcije telefona.

Jedna fora kod ovako povoljnog uređaja je i senzor koji prati dali trenutno nešto gledate na njemu ili ste ga ostavili. To znači da će senzor na telefonu pratiti pokrete vašeg oka, te u slučaju da nešto čitate ekran ostaje aktivan, dok će se u slučaju da ne koristite telefon, ekran ugasiti i telefon će otići u štedljivi režim rada (stand by).

Ukratko, ovaj uređaj je jako zahvalan, te ako tražite polovan telefon dijagonale ispod 5", koji može jedan radni dan bez punjenja, te nije oštećen i izgreban, onda je ovo prilika za vas. LG L9 II se može pronaći jako povoljno, a uređaj stvarno nudi i više za tu cijenu.

0 comments:

Objavi komentar