09:11

Za razliku od polovnih modela iz Samsunga, već smo spomenuli par njih, LG polovni telefoni su dosta bolje očuvani općenito.


Zbog čega je to tako? Pa prvenstveno je to zbog boljeg, možemo reći kvalitetnijeg odabira materijala prilikom izrade samih telefona. Izgleda da LG ima bolju formulu za očuvanost svojih modela, za razliku od dosta skupljih modela konkurentske Samsung kompanije.

LG se stvarno može pohvaliti svojim linijama, te boljom očuvanošću kroz neki period korištenja. Na polovnim modelima iz LG-a nećete pronaći oštećenja koja su nastala korištenjem uređaja, osim ako neki baš nije doživio jače stresove pa zadobio neke vidne nedostatke.

Što je još dobro kod kupovine LG polovnih telefona? Recimo, da LG modeli prvenstveno vode po cijenovnom rangu, jer su za razliku od HTC-a i Samsunga dosta prihvatljiviji, kako u startu dok su novi, tako i kasnije kada se prodaju polovni.

Druga dobra stvar kod LG polovnih telefona je da kod tog brenda rijetko koji model pati od bolesti poput brzog trošenja baterije ili gašenja/resetiranja uređaja usljed neke softverske greške u kodu proizdođača,

LG polovni telefoni, oni koji rade na Androidu, će dobiti relativno nove softverske nadogradnje, odnosno aplikacije će uvijek biti ažurirane na vrijeme, a možda vas iznenadi i najnovija verzija Androida.

Ovdje smo u naslovu spomenuli LG G ProLite Dual. Radi se o jeftinijoj verziji G serije iz LG-a, sa oznakom Dual što znači da telefon ima mogućnost rada sa dvije SIM kartice. To je svakako plus prilikom kupovine telefona, a ukoliko vam i ne predstavlja neku pogodnost, jednostavno nemojte koristiti drugi slot. LG G ProLite je uređaj koji ima dosta veliku dijagonalu ekrana, točnije riječ je o 5.5" dijagonali, sa gustoćom od 200ppi. Nećete na njemu gledati FULL HD video, ali kako smo već i spomenuli, radi se o jeftinijoj verziji uređaja, čime LG nudi dimenzijama i kvalitetom uređaj kojem mnogi zavide. Ovaj model ima i stylus olovku, što vam omogućava preciznije pisanje/crtanje po ekranu, uz mogućnost označavanja i upisivanja potrebnih informacija. Tu su i dva odvojena (stereo) zvučnika koji jako dobro obavljaju svoju funkciju. Ipak, ono po čeme se LG G ProLite ističe od drugih, konkurentnih modela jeste baterija koja ima jako veliki kapacitet. Naime, riječ je o 3150mAh bateriji, koja će uz maksimalno korištenje uređaja moći da izdrži 24 sata, bez da se bojite kako će se mobitel ugasiti prije nego stignete kući ili u ured da ga nadopunite.

Za sve one koji žele kupiti mobitel sa ekranom velike dijagonale, a žele da baterija traje barem 12 sati, onda je ovo model za vas. LG G ProLite radi na Android KitKat 4.4.2 verziji, a možemo reći da je dosta dobro optimiziran, te da obavlja svoju zadaću tek uz minimalna, gotovo neprimjetna trzanja.

0 comments:

Objavi komentar